Monter Sthm 2017

 

 

Jack Russell Klubben

för SKK-registrerade JRT

2:a bästa rasmonter på Hund 2017

Något chockerade monterarbetare insåg efter trumpetfanfarer och pompa utanför vår monter att just vi hade blivit tvåa i tävlingen om bästa monter av 150 raser. Stor rosett och minst lika stor vinstcheck.

 

Så roligt. Stort tack till alla som hjälpt till på ett eller annat sätt. Christina Björklund, Monica Heim Högström, Frida Öberg och Tobias som byggde och körde dit material redan på fredagen. I montern förstärktes sen styrkan med Agnes Edlund, Danielle Nyby-Christensen och vår yngsta fan lilla Hugo. Stor eloge till våra monterhundar Astor, Yrsa, Tilde och Myran som visade upp vår ras från sin bästa sida.

 

Vi hade även besök av duktiga Sydney med Enya i montern.

 

Sen ett tack även till er som var med och rev och montern på söndagen och till er som tog med material till Göteborg och My Dog.

 

Både vår folder och vårt mässerbjudande med en goodiebag till nya medlemmar var uppskattat, stort tack till våra sponsorer som gjorde det möjligt.

 

Ideelt arbete är förutsättningen för att vår ras ska synas på mässor och utställningar och tack vare er medlemmar som ställer upp så går det att genomföra. Ju fler vi är ju mindre arbete blir det för var och en.

 

Kul att foldern med alla uppfödarlänkar blev omtyckt och uppmärksammad