Stipendiater

 

 

Jack Russell Klubben

för SKK-registrerade JRT

 

Anna har med sin uppfödning på Vitsuddens Kennel visat på rasens mångsidighet. Hennes uppfödning har visats framgångsrikt på utställning men även visat framtassarna inom rasens ursprungliga användningsområde, grytjakten. Anna har också framgångsrikt meriterat inköpt avelsmaterial.

 

Anna sätter stort fokus på hundars mentalitet i allmänhet. Alla hennes avelshundar mentalbeskrivs innan avelsdebut och hon möjliggör för sina valpköpare att få sina hundar beskrivna.

 

Många hundar meriteras inom viltspår och används till praktiskt eftersök. Hundar från Vitsuddens kennel syns också på tävlingsbanorna i såväl agility, rallylydnad, freestyle, HTM som lydnad.

 

 

Enya har med sin hund, Bastängens Sindy, ”Sydney” satt SKK-registrerad Jack Russell Terrier på agilitykartan. De har kvalat till SM fem år i rad och representerat Sverige internationellt. De krönte resan genom att knipa en 5:e plats på SM 2016. Sydney är också rasens första Nordiska Agilitychampion.

 

Enya har inte bara tävlat och rönt stora framgångar, hon har även visat att hon i alla lägen sätter sin hunds välbefinnande först.

 

Enya har också delat med sig av både tävlings- och träningsfilmer på sociala medier och visat vilken härlig ras det är att träna och arbeta med.