Norra

 

 

Jack Russell Klubben

för SKK-registrerade JRT

 

Helgkurs för nybörjare i Nose Work

 

Den 22-23 september arrangerar Rackarungarnas Hundskola en helgkurs i Nose Work. Vi kommer att hålla till i en inomhuslokal i Becurhuset på Sinusgatan 2, Bureå. På fredag håller vi på mellan kl 18-20. På lördag tränar vi mellan kl 9-15 med lunchpaus på en pizzeria i närheten.

 

Ta chansen att låta din hund få söka på samma fokuserade sätt som en narkotikahund, med den skillnaden att vi använder oss av vattenbaserad hydrolat av eukalyptus. När din hund får träna Nose Work blir den trött, nöjd och tillfredsställd. Du kan använda kunskaperna bara för att ge hunden en mer meningsfull vardag, du kan även tävla i Nose Work. Från och med 2017 är det en officiell tävlingsgren.

 

Kursen leds av Susanne Lindberg som har hållit på med hundar hela livet. Hon är utbildad instruktör genom Svenska Brukshundklubben, hon har gått den ettåriga klickertränarutbildningen genom Canis och hon är certifierad Nose Work-instruktör och doftprovsdomare.

 

Kursen kostar 1300 kronor, då ingår doftflaska och startkit ( varje deltagare som är medlem får 200 kr av klubben ). Det finns åtta platser. Du anmäler dig genom att mejla Eva Lindström, evalindstrom1966@gmail.com. Du får plats i den ordning du anmäler dig så först till kvarn gäller! OBS! Anmälan är bindande! Betalningen ska vara Eva tillhanda ( swish går bra ) senast 8/9.

 

Mvh Eva Lindström